punt
Portefolio


 

Consultancy

De huidige geavanceerde internet technologie biedt een onbegrensd potentieel voor bedrijven van diverse grootte. In plaats van slechts statische pagina’s met informatie te laten zien kunnen bedrijven het web gebruiken om directer met hun klanten te communiceren. Middels sociale media, weblogs, video en downloadbare bestanden en documenten zijn de mogelijkheden om je doelgroep te bereiken onbegrensd.

Veel bedrijven hebben een intranet nodig dat veilig toegankelijk is via internet; om personeel te trainen, intern informatie uit te wisselen en voor het online delen van logboeken en agenda’s.

Maar waar te beginnen... er is tegenwoordig zo veel mogelijk dat het niet makkelijk is om vast te stellen wat je nodig hebt om je bedrijf succesvol in het zicht van je doelgroep te krijgen. Het spreekt voor zich dat een website alleen niet voldoende is voor een succesvolle online aanwezigheid op het web.

Met een strategisch consult wordt je bedrijfsvoering doorgelicht en bekeken wat je sterke en zwakke punten zijn. Hieruit kan de juiste aanpak gedestilleerd worden waarmee je jouw bedrijf zichtbaarder en met meer succes in de markt kunt neerzetten.

info@xs4m.com | 06 425 29 770 | 071 523 05 51
© xs4m.com 2007-2024 English site Dutch site